Sprachcaffe dil okulunda Silver Club

Sprachcaffe her ülkeden 50 yaşın üzerindeki gençler için hazırladığı özel dil ve gezi programına (SILVER CLUB) sizleri de davet ediyor. Bireysel olarak kayıt yaptırarak yeni dostluklar edineceğiniz bu farklı duraklarda hem yeni bir dil öğrenip hem de ders dışı aktivitelere katılarak hoş vakit geçirebilirsiniz.

 

Bu program sayesinde dil yeteneğinizi, takim çalışmasını ve yaratıcılık özelliklerinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. Bunlar hepsi sadece ders planlarıyla değil elbette Sprachcaffe’nin deneyimli öğretmenleri, öğretim ve öğrenim stratejileri sayesinde olacaktır. Öğrenciler bu program sayesinde, konuşmadaki güvensizliklerini atacak, dil bilgisi kurallarını en iyi şekilde öğrenecek, kelime bilgilerini genişletecek ve geleneksel sınıf stresinin üstesinden geleceklerdir. Bütün öğretmenlerimiz ve okul yetkililerimiz birlikte çalışarak sizin kısıtlı sürenizi en iyi şekilde kullanmanız ve bu programdan en yüksek düzeyde faydalanabilmeniz için çalışmaktadırlar.

 

Öğleden sonraları ise yine sizin için özel hazırlanmış, gittiğiniz ülkenin dilini ve kültürünü çok daha yakından tanıyabileceğiniz aktivite programlarına katılarak dil öğreniminizi renklendirebilirsiniz.

 

Bu özel ve de güzel programı alabileceğiniz şehir ve ülkeler şunlardır:

 

St Julians Malta, Devon İngiltere, Nis Fransa, Mayorka İspanya ve Calabria İtalya.

 

 

 

MALTA (İNGİLİZCE)

 

Hem İngilizce’yi en iyi şekilde öğrenip hem de Akdeniz’in vazgeçilmez ikliminin ve güzelliğinin tadını çıkarmaya ne dersiniz? İtalya ve Kuzey Afrika arasında bulunan Malta yıl boyu parlak güneşin altında olan ve eşsiz bir doğal güzelliğe sahiptir. Diğer adalara göre tarihte çok büyük roller üslenmiştir. Fenikeliler, Romalılar, Fransızlar ve İngilizler gelmiş ve geçmişler.

Malta ile ilgili en önemli olan şey İngilizcenin İngilizler tarafından adaya bırakılan en büyük miras olmasıdır.

 

 

Okul Bilgisi:

Sprachcaffe bu anlamda Malta’daki en şanslı okullardan biridir. Yapı itibariyle klasik Yunan tarzında yapılan okul Roma kemerleriyle sizi kendine hayran bırakacak güzelliktedir.

St. Julians koyunda şehir merkezine sadece birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Okulun kampüsü içinde sınıflar, yurtlar, restoranlar ve yüzme havuzu mevcuttur. Günesin yıl boyunca eksik olmadığı Malta’da dil öğrenirken diğer yandan rahatlayabileceğiniz bir ortama sahiptir.

 

Okul Başlangıç Tarihleri:

 

26.04.2009 *

01.11.2009

 

Programın ücreti         : 875 Euro

 

Ücrete dahil olanlar,

 

·         Sure: 2 hafta pazar günü geliş ve cumartesi günü dönüş

·         Hava alanı karşılama (tek yon)

·         Haftalık 20 saatlik eğitim

·         Eğitim için gerekli materyaller

·         Konaklama (çift kişilik oda ), tek kışlık oda için ekstra 2 haftalık 180 Euro.

·         (2 gün tam + 2 gün yarım) gezi programı

·         Aktiviteler: kültür, aksam eğlenceleri…

·         Program sonunda eğitim için verilecek Sertifika

·         * sezon farkı + 50 Euro

 

 

 

 

 

DEVON / İNGİLTERE  (İNGİLİZCE)

 

Exmout, Devon bölgesinin en eski ve Doğu Devon’ in en büyük sahil kasabasıdır. Ulaşım için araba, otobüs, tren ve feribot kullanabilirsiniz. Bu renkli İngiliz kasabası çok sayıdaki kus türü, rengârenk tekneleri ve görkemli panaromik manzarasıyla çok meşhurdur. Kumsalı 3.2 km uzunluğa sahiptir. Ayrıca su sporları için tercih edilen bir bölgedir.

 

Okul Bilgisi:

 

Okulumuz Exmouth’un merkezinde bulunuyor. Eğer sıcak bir ortam tercih ediyorsanız Sprachcaffe’nin küçük sınıfları sizin için mükemmel bir fırsat. Okulumuzun konumu sayesinde kasabanın bütün imkânlarından kolayca faydalanabilirsiniz.

 

Okul Başlangıç Tarihleri:

 

26.04.2009

06.09.2009 *

 

Programın ücreti ve içerdikleri: 1010 pound

 

·         Sure: 2 hafta pazar günü geliş ve cumartesi günü dönüş

·         Hava alanı karşılama (tek yon)

·         Haftalık 20 saatlik eğitim

·         Eğitim için gerekli materyaller

·         Konaklama (çift kişilik oda ), tek kışlık oda için ekstra 2 haftalık 140 pound

·         (2 gün tam + 2 gün yarım) gezi programı

·         Aktiviteler: kültür, aksam eğlenceleri…

·         Program sonunda eğitim için verilecek Sertifika

·         * Sezon farkı + 60 pound

 

 

NİS / FRANSA ( FRANSIZCA)

 

Fransa’nın 5. büyük, lüks yaşam standartları ve eşsiz mimarisiyle ön plana çıkan Nis Cote D’Azur bölgesindedir.. Akdeniz kıyı şeridindeki Rivyera’nin bati ucunda yer alır. Şehirde birçok müze, tarihi kalıntının yanı sıra lüks mağazalar, restoranlar ve eğlence merkezleri bulunmaktadır. Şehir merkezi 17. ve 18. yüzyıldan kalan Cafelerden, açık hava marketlerinden, tarihi caddelerden ve Venedik mimarili meydanlarından oluşmaktadır. Canlı gece hayatıyla eğlenceyi sabahın ilk ışıklarına kadar taşıyabilir ve temmuz ayındaki Jazz festivalinde katılabilirsiniz.

 

Okul Bilgisi:

 

Sprachcaffe Nis çok güzel ve tarihi bir binaya sahip ve tren istasyonu ve Notre Dame kilisesinden bir kaç dakikalık yürüme mesafesinde olup  sahile uzaklığı 10 dakikadır. Sıcak ve samimi bir ortam istiyorsanız okulumuz tam size göredir.

 

 Okul Başlangıç Tarihleri:

 

03.05.2009*

18.11.2009

 

Programın ücreti ve içerdikleri: 1215 Euro

 

·         Sure: 2 hafta pazar günü geliş ve cumartesi günü dönüş

 

  • Paylaş: