• Almanya’da %100 İngilizce lisans ve yüksek lisans eğitim fırsatı Gisma Business School’da! %50'ye varan burs imkânları ile

Dünyanın en büyük 4’üncü, Avrupa’nın en büyük ekonomisi konumunda bulunan ve dünyaca ünlü üniversiteleriyle her yıl yüzbinlerce öğrenciye ev sahipliği yapan Almanya’da Gisma Business School öğrencilere sınavsız giriş ve Almanca dil seviyesine gerek kalmadan %100 İngilizce eğitim fırsatı sunuyor. 

Almanya’daki Berlin, Berlin-Potsdam ve Hannover kampüslerinin yanı sıra Hamburg ve Londra’da da eğitimler veren Gisma Business School’da lisans seviyesinde International Business Management, Data Science ve Digital Business, Business Management, Digital Marketing programları bulunuyor. 

Lisans eğitimlerinin yanı sıra master programları da bulunan Gisma’da Leadership for Digital Transformation, Global MBA, International Agribusiness, Data Science, AI ve Digital Business gibi eğitimler alınabiliyor. 

%50'YE VARAN BURS İMKÂNLARI

Almanya'da sunduğu eğitimle birçok konuda fark yaratan Gisma Business School aynı zamanda birçok bölüm için öğrencilerine %50'ye varan oranda burs imkânı da sağlıyor.  

EN İYİ ÖĞRENCİ ŞEHİRLERİNDEN BİRİ BERLİN! 

Gisma Business School’un iki kampüse sahip olduğu Berlin; QS World Ranking’e göre dünyanın en iyi öğrenci şehirleri sıralamasında 5’inci sırada yer alıyor. Merkez Berlin kampüsünün yanı sıra Berlin’in hemen dışında yer alan Potsdam’da doğayla iç içe bir noktada yeni bir merkezi öğrencilere sunan eğitim kurumu; aynı zamanda daha uygun yaşam maliyetiyle eğitim fırsatı da vadediyor. 

GÜÇLÜ İŞ DÜNYASI BAĞLANTILARI VE EĞİTİM SONRASI ÇALIŞMA İZNİ

Almanya’da birçok global şirketle güçlü bağlantıları bulunan Gisma Business School’da öğrenciler mezun olduktan 18 aylık eğitim sonrası çalışma izni hakkına sahip oluyor. 

Okul hakkında daha detaylı bilgi için size en yakın ofisimize uğrayabilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz.

  • Paylaş: