Shafston International College’den Türk öğrencilere özel indirim

1996 yılında kurulan Shafston International College, Avustralya’nın kendi kategorisindeki en büyük okullarından biri. Şimdiye kadar 50.000 öğrencinin eğitim aldığı okulun Brisbane’nin merkezinde iki eşsiz kampüsü bulunuyor. Kangroo Point Kampüsü Brisbane nehrinin kenarında kurulu; daha yeni olan City kampüsü ise Brisbane iş merkezine sadece 5 dakika mesafede. Shafston International aynı zamanda ülkede öğrenci çeşitliliğinin en fazla olduğu okullardan biri.

 

Shafston International, Türk öğrencilere aşağıdaki özel indirimleri sağlıyor.

Hafta

Haftalık indirimli eğitim ücreti ($)

Kitaplar ($)

Kayıt ücreti ($)

1-23 hafta

310

12 hafta

190

24-43 hafta

255

12 hafta

ücretsiz

44 hafta ve üzeri

225

12 hafta

ücretsiz

 

 

Avustralya’nın en yaşanılır şehri Brisbane

 

Queensland’in başkenti Brisbane; hoş iklimi, pek çok turistik yeri ve huzurlu, dışa dönük yaşam tarzıyla eğitim görmek için ideal bir yer. Çevresi 4.000 yıldır Aborjin’lerin çeşitli kabilelerine ev sahipliği yapmış olan şehrin çevresindeki pek çok kasabanın adı buradan esinlenerek verilmiş. Muhteşem mağazaları, restoranları, sanat galerileri ve müzeleri ile büyüyen bu uluslararası şehrin yakınındaki Gold ve Sunshire Coast’ta bulunan su sporları ve diğer etkinlikler de ziyaretçiler için güzel bir seçenek oluşturur.

 

 

Shafston International College ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrencilerimizi,profesyonel danışmanlarımızla tanışmak, broşür, cd, ve diğer materyallerden yararlanmak, ücretsiz danışmanlık yerleştirme, vize ve seyahat işlemleri hizmetlerimizden faydalanmak üzere ATLAS ofislerine bekliyoruz.

  • Paylaş: