Dünyanın en iyi üniversitesinden UNSW’da dil eğitimi fırsatı

1949 yılında kurulmuş olan üniversite, bölgede en büyük ve en önde gelen üniversitelerden biridir ve sıralamada TOP 5’de yer alır. UNSW, Avustralya’daki en eski ve en saygın dil merkezlerinden biridir. Ayrıca Avustralya’daki üniversiteler arasında en fazla yabancı öğrenci nüfusuna sahip olan okuldur, buna bağlı olarak da yabancı öğrencilere verilen hizmetlere ayrı bir özen gösterilmektedir.

University of New South Wales dil eğitimini UNSW Institute of Languages binasında vermektedir ve UNSW Institute of Languages Avustralya’daki üniversite dil eğitimi merkezlerinin en eski ve en büyüklerinden bir tanesidir. İngilizce dil eğitiminin yanı sıra diğer dillerin eğitim programlarını da sunmaktadır. Burada dil eğitimi alan tüm öğrencilerin üniversitenin tüm kampüs olanaklarından faydalanma imkanları vardır. Ayrıca dil okuluna katılan öğrencilerin burada üniversite öğrencileri ile iletişim kurma, sosyal ve kültürel olarak pratik yapma imkanları da vardır.

UNSW’in Türk öğrencilere sunduğu fırsat olan genel ve akademik İngilizce programlarında 10+5 promosyonu;

 

5 haftalık dil eğitim ücreti 2100$AUS

 

10 hafta kayıt ol extra 5 hafta ücretsiz eğitim al- 15 haftalık indirimli fiyat 4200$Aus

20 hafta kayıt ol extra 10 hafta ücretsiz eğitim al- 30 haftalık indirimli fiyat 8400$Aus

30 hafta kayıt ol extra 15 hafta ücretsiz eğitim al – 45 haftalık indirimli fiyat 12.600$Aus

 

Program başlangıç tarihler 5 haftada birdir.

 

Okulda genel ve akademik İngilizcenin yanı sıra iş İngilizcesi,hukuk İngilizcesi ve  sağlık profesyonelleri için İngilizce programları da mevcuttur.

 

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için danışmanlarımız ile irtibata geçebilirsiniz. 0212 249 53 10 veya atlas@atlasedu.com

  • Paylaş: