BSC, Language Travel Magazin tarafından

British Study Centres Avrupanın en iyi dil okulu seçildi!

Language Travel Magazine in düzenlediği binlerce okulun katıldığı batı Avrupa’nın en iyi dil okulu “Star School” oylaması 6 Eylül cumartesi akşamı Londra’da yapıldı. British Study Centres binlerce okulu geçerek bu ödülün sahibi oldu.

British Study Centres’in yöneticilerinden Andrew Roper “Bu ödülün onlar için çok onur verici olduğunu” söyledi. Kendini fazlasıyla muhteşem hissettiğini söyleyerek duygularını ifade ediyor Andrew Roper. Bu oylamanın bütün dil okullarına açık bir yarışma olduğunun bilincinde olduklarını ve bu ödülü kazanmış olmanın da “Star School” seçilmiş olmalarının inanılmaz büyük bir mutluluk verdiğini ama yüksek kalite eğitimleri ve öğrenci servisleriyle bu ödülü kazandıklarını belirtiyor.

British Study Centres son listeye 4 okulla birlikte girdi bu okullar; International House London, Galway Cultural Institute, Centre for English Studies Dublin ve United International College London.

Andrew Sözlerine şöyle devam etti: ”Yarışmanın çok sert geçtiğini itiraf etmeliyim ve kazanacağımızı düşünmemiştim, bir konuşma bile hazırlamış değildim. Bütün çalışanlarımıza acentalarımıza bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En mükemmel eğitim kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum ve okulumuzun her tarafında bu hafta şampanyalar patlayacak!”

İngiltere’de Bournemouth, Brighton, Londra ve Oxford’da olmak üzere toplam 4 şubesi bulunan British Study Centres’da dil eğitimi için yılın son fırsatlarını kaçırmayın.

BSC ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için;
Kerem PİRİM
kerem@atlasedu.com
Atlas Bağdat Caddesi
0(216) 411 11 55

  • Paylaş: