• IFA Paris ile Moda ve Lüks Marka Yönetimi Alanlarında MBA Eğitimi

IFA Paris “Moda Yönetimi” ve “Lüks Marka Yönetimi” MBA programlarına katılın
Paris  |  Lüks ve Modanın Başkenti
İstanbul | Ortadoğu ve Avrupa’nın Gelişen Pazarı

Lüks ve Moda alanlarında uluslararası eğitimler veren IFA Paris- İstanbul, programlarına “Moda Yönetimi” MBA programını da ekledi…

Türkiye’de giderek büyüyen lüks sektörü ve moda endüstrilerine başarılı yöneticiler yetiştirmeyi amaçlayan, alanında dünyanın en iyi okullarından biri olan IFA Paris-İstanbul, Türkiye’deki programlarına “Moda Yönetimi” MBA’ini de ekledi.

Paris ve Şanghay’dan sonra geçtiğimiz yıl Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile eğitimlerine başlayan ‘IFA Paris- İstanbul’ eğitim yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Uluslararası Moda Akademisi, IFA Paris, İstanbul’daki eğitimlerine bu yıl “Moda Yönetimi” MBA programını da ekliyor. Dünyanın en iyi lüks ve moda eğitimlerinin verildiği IFA Paris-İstanbul’un “Moda Yönetimi” MBA programı Ekim 2014’te başlayacak.
Uzun yıllardır Çin’de yaşayan ve Chanel, LV, Christian Dior, Masserati ve Vogue gibi dev markalara danışmanlık veren, IFA Paris Şanghay Kurs Direktörü ve Türkiye okulunun kurucusu Adile Cretallaz; “Türkiye’de var olan lüks marka yönetici açığını kapatmak ve Türk markalarını dünyaya duyuracak adaylar yetiştirmek hedefiyle başlattığımız operasyonlarımızı “Moda Yönetimi” MBA programı ile genişletmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. IFA Paris bilgi birikimini ve deneyimlerini buradaki adaylara aktarmak ve uluslararası eğitimler ile Türk adaylara ihtiyaçları olan beceri ve yetkinlikleri kazandırmak esas hedefimiz” diye konuştu.
Bu yıl başlayacak olan Moda Yönetimi MBA programı günümüz Moda sektöründe çalışan adayların kariyer becerilerini geliştirmelerine, moda ticaretinin tüm boyutlarını anlamalarına, sektörün zorlu ve fırsatlarla dolu potansiyelini keşfetmelerine olanak tanıyacak. Moda Yönetimi MBA programı butik moda markalarından pazarın en büyüklerine kadar tüm moda endüstrisi üzerinde odaklanırken pazarlama iletişimi, ürün yönetimi, satın alma, perakende yönetimi, tüketici psikolojisi, dağıtım kanalları ve moda ticareti konularıyla alakalı geniş bir dizi eğitim modülü kapsayacak. On beş ay sürecek olan eğitim boyunca adaylar, uluslararası markalar işbirliğinde endüstri projeleri gerçekleştirecek, moda davetlerine katılacak, ziyaretçi konuşmacıları dinleyecek, önde gelen markaların mağazalarını, tasarım stüdyolarını ve fabrikalarını ziyaret etme fırsatını bulabilecekler. Modanın inkâr edilemez başkenti ve onu şekillendiren kültürel, endüstriyel ve finansal güçlerin merkezi olarak Paris, bu eğitim için ideal bir şehirdir. İstanbul ise son yıllarda öne çıkan moda merkezlerinden ve tekstil ve moda ürünleri üretiminde dünya markalarının tercih ettiği bir birikime sahip, Avrupa ve Ortadoğu arasında köprü niteliği gören büyüyen bir pazardır. Eğitimin bu iki büyük şehirde gerçekleşmesi, adaylara farklı pazarlar ve müşteri kitlelerini tanıma ve farklı vizyon edinme şansını sunması programı bu anlamda eşsiz kılıyor.

Geçtiğimiz yıl başlayan ve ilk mezunlarını verecek olan “Lüks Marka Yönetimi” MBA programı bu yıl da yeni öğrencileri bünyesine katarak devam edecek. Süresi on beş ay olarak öngörülen programda adaylar gittikçe büyüyen lüks sektöründe marka oluşturmak ve sürdürülebilir olmasının detaylarını ve tüketici psikolojisinin tüm ayrıntılarını inceleyecekler. Ayrıca programda satın alma, gelişmekte olan pazarlar, lüks ürün perakende yönetimi, uluslararası stratejiler ve farklı lüks endüstrileri konuları da işlenecek. Bu program boyunca, adaylar uluslararası markalar ile işbirlikleri sayesinde projelerde çalışma, etkinliklere katılma, konuk konuşmacıların deneyimlerini dinleme, dev markaların mağazalarını, tasarım stüdyolarını ve fabrikalarını ziyaret etme fırsatını bulacaklar.

IFA Paris İstanbul’da eğitim için şimdi başvurun ve uluslararası platformda eğitimler alarak bu eşsiz eğitimlerin ve iş ağının bir parçası olarak kariyeriniz için sağlam adımlar atın.

Detaylı bilgi için size en yakın ATLAS ofisine gelebilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz.


Bu disiplinlerarası program büyüyen lüks tüketim endüstrisinde bir marka oluşturmak ve sürdürülebilir olmasının detaylarını ve tüketici psikolojisinin tüm ayrıntılarını inceleyen kapsamlı bir dizi modülden oluşmaktadır:
Hazırlık Sınıfı
· İş Dünyası
· Lüks Yaşam biçimi
· Lüks Dünyası
Eğitim dili: İngilizce
Program Süresi 15 ay
ECTS Kredi Notu: 120
Yer: İstanbul ve Paris
Başvuru ücreti: 150 Euro
Toplam ders yükü: 2300 saat
Başlangıç tarihi: Ekim, 2014

 

 

Bu eşsiz program günümüz Moda sektöründe çalışan adayların kariyer becerilerini geliştirmelerine, moda ticaretinin tüm boyutlarını anlamalarına, sektörün zorlu ve fırsatlarla dolu potansiyelini keşfetmelerine olanak tanıyacak bir dizi modülden oluşmaktadır:
Hazırlık Sınıfı
· Ticaret Konuları
· Moda yaşam biçimleri
· Moda DünyasıPazarlama ve Yönetim
Eğitim dili: İngilizce
Program Süresi 15 ay
ECTS Kredi Notu: 120
Yer: İstanbul ve Paris
Başvuru ücreti: 150 Euro
Toplam ders yükü: 2315 saat
Başlangıç tarihi: Ekim, 2014

  • Paylaş: