Öğrenci ve Ziyaretci Vizesi başvurularındaki 6 aylık süre limiti 2011 de 11 ay a uzatılacak.

Müjde! Öğrenci Ziyaretçi Vize Başvurularındaki 6 aylık süre limiti 2011’de 11 ay’a uzatılacak.

Birleşmiş Krallık Yönetiminin yapmış olduğu yeni açıklamaya göre suresi 6 ay ile kısıtlı ve vizelerinin suresi bitiminde vize uzatmak için ülkelerine geri dönmeyi öğrencilere zorunlu kılan (SVV) Öğrenci Ziyaretçi Vizesine bir takım sevindirici yeni uygulamalar getirildi. 10 Ocak 2011 tarihinden itibaren yapılacak yeni başvurularda İngilizce dilini öğrenmek için gidecek olan ve öğrenci ziyaretçi vizesine başvuracak olan öğrenciler artık İngilizce öğrenimlerini 11 ay’a kadar sürdürebilecek. Yeni yasa kapsamında öğrencilerin 6 aydan fazla vize başvurusu yapacak olmaları İngilizce seviyelerinin Intermediate (2.) Seviye İngilizce gerektirmeyecek. Bu yeni uygulanacak yaptırım kapsamında Öğrenci Ziyaretçi Vizeleri eskiden de olduğu gibi sure uzatma veya çalışma imkânlarından faydalandırılamayacaklar. 11 ayın üzerinde İngilizce dili eğitimi almak isteyen öğrenciler ise ülkelerine geri donup tekrar vize başvurusu yapmak durumunda bulunacaklar.

Paylaş:
Yazdır