• atlas


İrlanda'da Lisans ve Yüksek Lisans eğitim sonrası 24 aya kadar çalışma izni verilmeye başlandı.

Avrupa Birliği veya Avrupa Ekonomik Alanı üyesi olmayan ülkelerden gelen yabancı öğrencilere uygulanan Third Level Graduate Scheme sisteminde değişiklik yaşandı.

 İrlanda Hükümeti ulusal yeterlilik sistemi kapsamında 9. Seviye ve üzerine denk gelen yüksek lisans ve doktora öğrencileri için eğitim sonrası kalma süresini uzattı.

Yeni uygulamayla beraber İrlanda’da yüksek öğrenim kurumlarında eğitim görmüş, yüksek lisans ve  doktora düzeyindeki mezunlar 12 ay yerine 24 aya kadar oturum izninden yaralanacak ve birçok ünlü markanın merkezi olan bu ülkede istihdam fırsatını elde edecekler.

Detaylı bilgi için size en yakın ofisimize ulaşabilir veya Bilgi İstek Formu doldurabilirsiniz.


Paylaş:
Yazdır