• Londra’da Üniversite Hazırlık

Londra’da Üniversite Hazırlık

Unicentres Uluslararası İşletme Temel Yılı Programı’ndan Sheffield Halam Üniversitesi İşletme programları hazırlık bölümüne başvuru yapan tüm öğrenciler,

eğitimin ilk yılında ödenecek £1.000 burs alacaklardır.

Üniversite ve Yüksek Lisans işletme programlarına geçiş programları ile ilgileniyorsanız hemen bizimle kontağa geçmelisiniz …

 

Neden Unicenters’ı seçmelisiniz

Eurocenters’da bir Unicenters dersine devam etmek, kişiselleştirilmiş, samimi bir hizmet ve ilgiden faydalanacağınız anlamına gelmektedir. Londra’nın tam ortasında, güvenli ve kaliteli bir çevrede işletme dersleriniz için hazırlanacaksınız. İşletme derslerine kapsamlı hazırlığımızın ardından, İngilizce dili ve akademik beceriler ve temel yılın başarıyla tamamlanmasından sonra istihdam edilebilirliğe odaklanan ve şirketlerle güçlü bağlantıları olan Birleşik Krallık’ın en büyük ve önde gelen üniversitelerinden biri olan Sheffield Hallam Üniversitesi’ne devam edeceksiniz. Bu iş hayatında başarılı olmak için size pratik odak sağlayacaktır.

 

Neden Londra’yı seçmelisiniz

Londra dünyanın en büyük ve en değişik şehirlerinden biridir ve Avrupa’nın finans e ticaret başkenti olarak uluslar arası eğitiminizi başlatmak için mükemmel bir yer. Londra ayrıca sınırsız kültürel etkinlik, spor tesisi, eğlence seçeneği sunmakta ve gerçekten her zevke uyacak bir şeyler barındırmaktadır. Aslında Londra’nın tamamı için ticaret dünyasının tam merkezinde büyük bir üniversite kampüsü denebilir!

 

Önemli Gerçekler

Sheffield Hallam Üniversitesi

İstihdam edilebilirliğe odaklı, öğrencileri çalışma dünyasına hazırlayan

2011’de sanal eğitim, amfiler, sınıflar ve BT bakımından dünyada 1. sırada, Uluslar arası Öğrenci Barometresi’nde (Yaz dalgası) genel üniversite deneyiminden memnuniyet bakımından 2. sırada.

İşletme Okulu Birleşik Krallık’ta 56. Sırada (115 üniversite arasından, 2012)

Sheffield’da düşük yaşam maliyeti

Öğrenci dostu, güvenli şehir

Öğrenci sayıları 33.000, Uluslar arası öğrenci sayıları 4.250

TIMES 2012 İŞLETME ÖĞRENCİLERİ SIRALAMASI 56

 

EUROCENTERS

Unicenters programları sizi yüksek öğrenime başarıyla taşır. Unicenters, İsveç Dil ve Öğretim Merkezleri Vakfı’na aittir. Birleşik Krallık, Kanada ve ABD’deki Unicenters Pathway programları hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Unicenters Pathway broşürüne bakın veya +44 (0)20 7963 8450 no’lu telefondan veya unicenters@eurocenters.com adresinden bize ulaşın. Dünya genelindeki Pathway Programları ve Eurocenters dil kursları için lütfen Eurocenters broşürüne veya www.eurocenters.com adresine bakın.

 

Lisans ve Yüksek Lisans

İşletme Derslerine Giden Yol

Unicenters Uluslar arası İşletme Temeli, kilit işletme, ekonomi ve matematik alanlarında uzman eğitim ile birlikte İngilizce hazırlık sunmaktadır. Başarıyla tamamlamanız, Birleşik Krallık’taki en büyük ve en saygın üniversitelerden biri olan Sheffield Hallam Üniversitesi’nde işletme derslerine devam etmenizi sağlar.

 

Londra’daki okulunuz

Dersleriniz, son teknoloji öğrenim tesisleri ve bina genelinde Wi-Fi ile kısa süre önce tamamen yenilenen Georgia tarzı bir okul binasında olacaktır. Derslikler interaktif beyaz tahtalara sahiptir ve tam donanımlı bir öğrenci kaynak merkezi bulunmaktadır. Ayrıca kendi kendinize çalışabilmeniz veya arkadaşlarınızla birlikte dinlenebilmeniz için mola alanları, bir öğrenci kafeteryası ve Londra’da konaklamanız konusunda size yardımcı olmak üzere yeterli sayıda çalışanı olan bir danışma alanı da mevcuttur.

 

İşletme Temel Programınız

Uluslar arası İşletme Temel programı, kaliteli eğitmenlerle dil geliştirme, akademik beceriler ve gerçek hayattaki işletme sorunlarına dair güçlü bir odak ve kilit işletme, ekonomi ve matematik alanlarında uzman eğitimi birleştirmektedir. Amacımız, seçtiğiniz işletme ve/veya finans ile ilgili lisans programınızda size en iyi şansı sunmak ve ayrıca gerçek yaşamdan alınan durum çalışmaları ve Londra’daki heyecanlı iş dünyası ile doğrudan bağlantılı proje çalışması içeren çeşitli bir program vasıtasıyla gelecekteki istihdam edilebilirliğinizi arttırmaktır. Öğleden sonra modülleri ve rehber eşliğinde çalışma süreleri yazılı ve sözlü akademik İngilizcenizi, dil bilginizi ve anlama becerilerinizi daha da arttıracaktır.

 

Lisansüstü İşletme Dersleri için Ders Yılı Öncesi İngilizce Kursu

Birleşik Krallık’ta lisansüstü eğitim yüksek seviyede bağımsızlık, araştırma yürütebilme becerisi ve öğrenim başlığınız ile ilgili iyi bir akademik İngilizce bilgisi gerektirmektedir. İşletme ile ilgili bir alanda lisansüstü / mastır derecesi almak istiyorsanız fakat gerekli dil seviyesine sahip değilseniz, Lisansüstü İşletme Dersleri için İngilizce modülü sizi ihtiyacınız olan dil ve araştırma becerileri konusunda eğitecektir.

 

Londra’da Konaklama

Unicenters, Londra’da kaldığınız süre için seçebileceğiniz birçok konaklama seçeneği sunmaktadır. Hangi seçeneği seçerseniz seçin size en yüksek kaliteyi ve mükemmel bir deneyimi garanti ediyoruz. Londra’nın eviniz olmasını istiyorsanız, birçok spor tesisini kullanmak da isteyeceksinizdir; Nido Spitalfields rezidansımızda ücretsiz bir tesis bulacaksınız.

 

Sheffield Hallam Üniversitesi

Sheffield Hallam, 6.000’den fazlası Sheffield İşletme Okulu’na kayıtlı 30.000’den fazla öğrencisi ile ülkenin en büyük üniversitelerinden biridir. Sheffield Hallam iş bağlantıları ile ünlüdür ve istihdam edilebilirliği programlarının merkezine yerleştirmektedir.

 

Sheffield Hallam Üniversitesi’nde Kampüs Hayatı

Shaffield Hallam, öğrenci olmak için iyi bir yer olmasıyla meşhurdur. Kampüs, Manchester’a, Londra’ya, Leeds’e ve Peak District’e kolay erişim sağlayan mükemmel ulaşım bağlantıları ile Birleşik Krallık’taki en güvenli şehirlerden birinde bulunmaktadır.

Son on yılda yapılan £100 milyondan fazla yatırımla öğrenciler en gelişmiş eğitim ve öğretim ve BT tesislerinden faydalanmaktadır. Dünya standartlarında spor ve hobi tesisleriyle, Ulusal Öğrenci Anketi’nde Birleşik Krallık’taki en iyi olarak derecelendirilen canlı ve aktif öğrenci birlikleriyle her zaman yapacak bir şeyler vardır.

 

Sheffield İşletme Okulu

Sheffield İşletme Okulu kişiye özel programlar sağlamak konusunda uzmanlaşmaktadır ve işletme uzmanlığı ve uygulamalı araştırması ticaret, sanayi ve kamu sektörü genelinde takdir edilmektedir. Fakülte, işletme ve yönetim, muhasebe, insan kaynakları, tesis yönetimi, turizm, ağırlama ve yemek alanları da dahil olmak üzere konularında uzman 200’ün üzerinde akademik personele sahiptir. Hepsinden önemlisi, Sheffield İşletme Okulu gerçek dünyadaki ticari bağlantıları, uluslar arası ağları, bireyleri ve kuruluşları değiştiren ödüllü “Risk Matrisi” çalışması tabanlı öğrenim sistemi gibi ortaklıkları ve programları ile ünlüdür.


Sheffield Hallam Üniversitesi Lisans programlarına devam

Unicenters Uluslar arası İşletme Temel programımıza başvurduğunuzda, derslerinizin başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve Unicenters tarafından değerlendirilen, istenen İngilizce seviyesini karşılamanızı da içerecek teklifinizin koşullarını karşılamanıza tabi olarak Sheffield Hallam Üniversitesi’ndeki yerinizi garantileyen bir Koşullu Garanti Mektubu alacaksınız.

Sheffield Hallam Üniversitesi’ndeki dersleri için GSV talep eden öğrenciler için, koşulsuz bir teklif aldıklarında ve UKBA gerekliliklerini karşılamaları koşuluyla üniversite tarafından bir CAS düzenlenecektir.

  • Paylaş: