Dünyanın en saygın üniversitelerinden Melbourne Üniv. yetkilisi, Atlas’ta

Avustralya’nın ve dünyanın en saygın üniversitelerinden Melbourne Üniversitesi yetkilisi Phil Cobbin,

18 Temmuz Cuma günü saat 14.00’ten itibaren programlar ve kabul şartları hakkında bilgi vermek, öğrenci görüşmeleri yapmak ve başvuruları değerlendirmek üzere Atlas Taksim ofisinde olacak. Yurtdışında, özellikle de Avustralya’da eğitim almak isteyen öğrencilerimizin bu önemli buluşmayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

 

Görüşmelere katılacak öğrencilerin mutlaka randevu almaları gerekiyor.

 

Bilgi ve randevu için: 

Sinem BAYRAKTUTAN

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Adres:  Mete Cad. 14/3 Taksim/İstanbul (AKM yanı)

Tel:       (0212) 249 53 10

E-mail: sinem@atlasedu.com 

 

Victoria Eyaleti’nin en eski, Avustralya’nın ikinci en eski üniversitesi

 

Melbourne Üniversitesi, global ve ulusal işverenlerin verdiği notlarla oluşturulan sıralamalarda dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında yer alıyor. Times sıralamasında ise bu yıl dünyanın en iyi 27’nci üniversitesi olarak gösterilen Melbourne, Melbourne Institute Rankings’de ise birinci sırada yer aldı. Mezunların iş bulma oranında ise Avustralya’nın en önde gelen üniversitesi durumunda.

Üniversite 150 yıllık geçmişi ile araştırma ve inovasyonda lider konumda. 9800’ü uluslararası olmak üzere 44.000 öğrenciye ev sahipliği yapan üniversitede 100‘ün üzerinde araştırma merkezi yer alıyor. Avustralya’nın ve dünyanın en yaşanılabilir şehirlerinden biri olan Melbourne’de muhteşem bir kampuse sahip olan üniversitede en yeni ve yaratıcı eğitim methodları kullanılıyor.

 

FAKÜLTELER

Mimarlık ve İnşaat Fakültesi

Sosyal Bilimler Fakültesi

İşletme ve İktisat Fakültesi

Eğitim Fakültesi

Mühendislik Fakültesi

Hukuk Fakültesi

Tıp, Sağlık Bilimleri ve Dişçilik Fakültesi

Müzik Fakültesi

Fen Bilimleri Fakültesi

Fen Bilimleri Fakültesi.

 

Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Melbourne Üniversitesinin Türkiye'deki tek temsilcisi. Öğrencilerin bütün başvuru ve yerleştirme işlemleri Atlas ofislerinde ücretsiz olarak yürütülüyor.

  • Paylaş: