17,000 $ Altındaki ABD Üniversitelerinde Master Seçenekleri

17,000 $ Altındaki ABD Master Seçenekleri;

Kolej ve üniversite ücretleri taleplere ve techizatına göre değişir. Aşağıdaki liste akredite edilmiş ve öğretme kalitesi ve başarıları ile saygı duyulan yerel ve özel üniversiteleri kapsamakta.

Fairmont State University, West Virginia
MBA program: $8280 p.a.

1867 yılında kurulan Fairmont State Kampüsü West Virginia’nın Kuzeyinde bulunur, Pittsburgh, Pennsylvania’ya 90 mil uzaklığında, Washington D.C’nin 230 mil uzaklığında yer almakta.

Fairmont, dost canlısı 21,000 kişilik nüfusuyla huzur vaad eden bir şehirdir. Üniversitenin İşletme Yüksek Lisansı (MBA) öğrencilerin farklı iş disiplinlerine ve yönetim becerilerine kazanmaları açın tasarlanmıştır. Program lisansı işletme olan öğrenciler ve olmayan öğrenciler için dizayn edilmiştir. Bu program sayesinde Proje yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi olmak üzere iki dalda uzmanlaşmak mümkün.

Florida Southern College
MBA program $16,000 p.a.

Princeton Dergisi ve çeşitli sıralama kuruluşlarına göre en iyi 366 Kolej listesinde yer alan Florida Southern College öğrencilerini Disney, Fox News, ESPN, Meryll Lynch ve NASA gibi yerlere stajlara yerleştirme garantisi sunar. Dünya deneyimi kazanmak başarılı bir MBA programından mezun olmak için Florida Southern College mükemmel bir seçimdir.

Northern Kentucky University, nr Cincinnati
Grad programs $12-16,000

Princeton Dergisi tarafından ABD’deki en iyi 290 işletme okulundan biri olarak seçilen Northern Kentucky University, Muhasebe, İşletme, Bilgisayar Bilimleri, İletişim ve Endüstriyel Organizasyon Psikolojisi gibi alanlardan master seçenekleri sunmakta.

Western New England College
Grad Programs $15,900

Western New England College işletme program AACSB tarafından dünyadaki en iyi 540 programdan biri olarak seçilen AACSB dünya genelinde kaliteli ve yüksek standartlara sahip işletme okullarının uluslararası akreditasyonunu yapan bir kurum.  Western New England College; MBA, MBA(Spor), Muhasebe, Muhasebe(Vergi uzmanı), Adli muhasebe ve Dolandırıcılık incelemesi alanlarında master olanakları sunmakta.

Arkansas State University, Jonesboro
Grad programs $9984

Öğrenci çeşitliği ve ders seçenekleri nedeniyle bölgesel üniversiteler arasında saygın bir isme sahip olan ASU, Muhasebe, Biyoloji, Kimya, Bilgisayar Bilimi, MBA, Matematik, Sosyoloji, Gazetecilik, Radyo / Televizyon ve Politik Bilim alanlarında yüksek lisans olanakları sunmakta.

Alternatif üniversiteleri ve program seçeneklerini öğrenmek için mehmet@atlasedu.com adresinden veya (0212) 249 5310) numarasını arayarak Mehmet Kaygusuz ile irtibata geçebilirsiniz.

  • Paylaş: