Her yaş grubuna her ihtiyaca özel bir yaz okulu

ATLAS yaz okulunda her yaş grubuna ve her ihtiyaca uygun programlar düzenleniyor. 7-18 yaş grubu öğrencileri, genç ve yetişkin öğrenciler, sertifika programlarına katılmak isteyenler, profesyoneller, üniversite öğrencileri… ATLAS’ta herkes için bir yaz okulu programı bulmak mümkün.

7-18 yaş grubu öğrenciler için: 7-18 yaş grubu öğrencilere yönelik yaz tatili kurslarının en önemli özelliği eğitim ve tatil amaçlı düzenleniyor olması. Sabah saatlerinde İngilizce eğitimi alan öğrenciler, öğleden sonraları kendileri için organize edilen çeşitli gezilere, sosyal, sportif ve kültürel aktivitelere katılıyorlar. Bu şekilde, öğrencilerin diğer ülkelerden gelen yaşıtları ile kaynaşarak İngilizcelerini geliştirmeleri ve hoş vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

Genç ve yetişkin öğrenciler için: Genç ve yetişkin öğrenciler yaz süresince standart, yarı yoğun ya da yoğun programlara istedikleri süreyle katılarak hem yaz tatillerini değerlendirebilir hem de İngilizcelerini geliştirebilirler. Bu programlara yaz süresince herhangi bir hafta başlamak mümkün. Öğrenciler kursa başlamadan önce seviye tespit sınavına tabi tutulur ve seviyelerine göre sınıflarına yerleştirilir. Yurtdışı eğitim öğrencilerin yalnızca İngilizce seviyelerini geliştirmekle kalmaz, farklı kültürleri tanımalarını, arkadaşlıklar kurmalarını ve vizyonlarını geliştirmelerini sağlar.

Sertifika programlarına katılmak isteyenler için: İngilizce seviyesi orta olan öğrenciler yaz süresince iş İngilizcesi ya da çeşitli alanlarda sertifika programına katılabilir. İş İngilizcesi programları; işletme, hukuk, bankacılık, mühendislik gibi birçok alanda olabilir. İş hayatınızda gerekli güncel bilgileri içeren sertifika programları mesleki yönden hedeflerine kısa zamanda ulaşmak isteyenler için uygun bir program. Ayrıca bir çok okul sertifika programı sonrasında bir şirkette staj olanağı sağladığı için katılımcılar kısa sürede kendilerini geliştirip iş yaşamına atılabilirler.

Profesyoneller için: “Executive English” olarak tanımlanan yöneticilere yönelik İngilizce programlarının en önemli özelliği program içeriğinin esnek ve kişinin ihtiyaçlarına yönelik şekillenebilir olması. Kurs kapsamı genellikle katılımcıların doldurduğu ihtiyaç analiz formları doğrultusunda belirlenir. Bu programlarda haftalık 20 ila 65 saat arası ders alınabilir. Eğitim sadece özel derslerden ibaret olabileceği gibi, mevcudu 3 ile 8 arasında değişen grup dersleri ya da özel dersler ve kombine grup dersleri şeklinde olabilir. Executive English programları fiyat listesi için www.atlasedu.com/fiyatlisteleri2.php adresine göz atabilirsiniz.

İngilizce yeterlilik sınavlarına hazırlananlar için: Öğrencileri TOEFL, IELTS, GMAT, GRE,SAT,CAE, FCE uluslararası geçerliliğe sahip sınavlara hazırlamak için oluşturulmuş bu kurslara katılacakların İngilizce seviyelerinin yeterli düzeyde olması gerekir. Amaç, İngilizce seviyesini arttırmaktan ziyade, öğrencileri sınav yapısına ve test yapısına hazırlamak. Program süresince deneme sınavları ve soru tipleri çalışılarak sınavdaki başarının artırılması hedeflenir.

Üniversite öğrencileri için: İngilizce seviyesi yeterli üniversite öğrencileri, University of California Los Angeles (UCLA), London School of  Economics gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinde yaz süresince yoğun bir eğitim alabilir, lisans programlarına 1 ya da 2 derslik kredi transfer edebilirler.

Detaylı bilgi için sinem@atlasedu.com adresinden veya 0212 249 53 10/ 123 nolu numaradan ATLAS Yaz Okulu Koordinatörü Sinem Bayraktutan’a ulaşabilirsiniz.

  • Paylaş: