• Doğu Avrupa’da Yılın Acentası Ödülüne Yeniden Adayız
  • Doğu Avrupa’da Yılın Acentası Ödülüne Yeniden Adayız
  • Doğu Avrupa’da Yılın Acentası Ödülüne Yeniden Adayız

Atlas Yurtdışı Eğitim olarak son daha öncesinde 2014 yılından bu yana aday gösterildiğimiz ve 2014 yılında Türkiye’ye ilk defa kazandırdığımız ST Star Awards ödüllerine, 2023 yılında yeniden aday gösterildik

Study Travel Star Awards Ödülleri, Dünya çapında üne sahip Study Travel Magazine tarafından farklı kategorilerde verilmekte ve uluslararası eğitim dünyasının en önemli ödülü olarak kabul edilmekte.

ST Star Awards Ödülleri, her sene uluslararası eğitim sektörünün önde gelen temsilcilerinin verdiği oylarla belirleniyor. Dünya’nın sayılı eğitim kurumlarının ve acentalarının aday gösterildiği ödüller, her sene Londra’da yapılan  tören ile sahiplerini buluyor. Yapılacak ödül töreninde  Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Doğu Avrupa’da yılın acentası kategorisinde yarışacak.

Atlas Yurtdışı Eğitim olarak, kuruluşumuzun 34.yılında, uluslararası saygınlığı olan bu ödüle, bir kez daha aday gösterilmiş olmanın gururu ile bütün çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve bizi destekleyen partnerlerimize teşekkür ediyoruz.

  • Paylaş: