• EC English Dil Okulu ile İngilizceyi Keşfedin

İngilizce dil eğitimi için hangi ülke düşünülürse düşünülsün ilk akla gelen okullardan birisi EC English dil okullarıdır. Dünya çapında başta İngiltere olmak üzere, Amerika, Kanada, İrlanda, Malta ve Güney Afrika’da eğitim alabileceğiniz okul, her geçen gün yaygınlaşmaya devam etmektedir. Bu yaygınlaşmayı da kalitesinden ödün vermeyerek yaptığını belirtelim, Study Travel Magazine tarafından iki yıldır üst üste en iyi zincir okul seçilmeleri bunu kanıtlar nitelikte. En son açılan okullarından birisi de İrlanda'nın başkenti Dublin'de oldukça merkezi bir yerde bulunuyor ve yine geniş kurs seçeneklerini bu okullarında da sürdürüyorlar. 

EC dil okulunda öğrenciler, iş İngilizcesi, genel İngilizce, akademik İngilizce ve kişiye özel birebir İngilizce eğitimi alabilirler. Dil eğitiminin sadece sınıfta verilen eğitimden ibaret olmadığını iyi bir şekilde benimseyen okul kendilerine has ‘Orange Carpet’ ismini verdikleri prensipleri doğrultusunda her öğrencisine kayıt olduğu andan okulda geçirdiği son ana kadar özel hissettirmeyi kendisine misyon edinmiştir. Peki kapsamı nedir diye soracak olursanız; online eğitim materyalleri, kişiye özel karşılama, ilk Pazar günü aktivitesi, kişiselleştirilmiş eğitim modeli ve kişiselleştirilmiş değerlendirme ile ilerlemenizi tespit etmeleri gibi ayrıcalıkları içeriyor.

EC dil okulu güncel indirimleri için indirimli dil okulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

EC dil okulu hakkında daha detaylı bilgi için Atlas ofislerini ziyaret edebilir veya Bilgi İstek Formu doldurabilirsiniz.


  • Paylaş: