Cape Town’a 29 Ağustos’a kadar kayıt yaptıranlara, 10 hafta fiyatına 12 hafta eğitim

Eurocentres Dil okulları İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilere Afrika’nın incisi Cape Town’da süper bir fırsat sunuyor.

 

10 hafta eğitim alan öğrenciler 2 hafta ücretsiz eğitim eğitim alabiliyor.

Promosyondan faydalanabilmek için 29 Ağustosa kadar kayıt olmak gerekmekte

12 haftalık promosyonlu eğitim ücreti : 1600 EUR ( 20 ders / hafta)

 

 

İklimi, doğal ve kültürel güzellikleriyle dünyanın görülmesi gereken ilk 5 turistik yerlerinden biri olan Cape Town Güney Afrika Cumhuriyeti’nin üç başkentinden biridir. Atlas Okyanusu kenarında bulunan şehir göz alıcı “beyaz kum sahilleri”nin yanı sıra şehrin merkezinde bulunan “Table Mountain” dağı ile mavi ve yeşili bir arada bulunduran bir güzelliğe sahiptir. Coğrafi konumu itibariyle sub-tropikal bölgede bulunan Cape Town, 1400 çeşitten fazla bitkinin yetiştiği “Table Mountain Milli Parkı”nda  çok sayıda memeli hayvana, 100’den fazla sayıda sürüngen çeşidine sahiptir. Dağın tepesinde muhteşem bir Cape Town manzarası vardır. Milli Parka ulaşmak için bölgede bulunan teleferikleri kullanarak, 3 saatlik bir tırmanış ile bu güzelliğe ulaşabilirsiniz.

 

Doğal güzellikleri haricinde şehir Güney Afrika’nın turizm başkentidir. Plajlarının ve milli parkın dışında “Waterfront”da herkes için bir eğlence vardır. Kafeler, restoranlar, gece kulüplerinin yanı sıra şehirde birçok kültür sanat ve sportif faaliyetler mevcuttur. Cape Town’da heyecan arayanlar için safari turları en gözde aktivitedir.

 

Doğa, eğlence ve modern yaşamın iç içe geçtiği Cape Town İngilizce öğrenirken tatil yapmak veya farklı kültürlerle iç içe olmak isteyen öğrenciler için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

 

Bu anlamda Eurocentres öğrenciler Cape Town’un merkezinde öğrencilere birbirinden farklı İngilizce programları sunmaktadır. Okul modern bir bina olarak inşa edilmiş olup Green Market Square’in karşısındadır. Green Market Square birçok Afrika pazarlarının ve antika dükkanlarının olduğu turistik bir bölgedir. Okul aynı zamanda “Waterfront” eğlence dünyasına yürüme mesafesindedir. Klimalı, 18 sınıfı bulunan bina kablosuz internet ağına sahiptir. Kütüphanesi, öğrenci salonları, ve tam teçhizatlı bir mutfağı vardır.

 

Genel İngilizce

Haftada 20 saat üzerinden verilen derslerde gramerinizi, kelime haznenizi ve konuşma pratiğinizi geliştirmeye yönelik dersleri alırken öğleden sonralarınızı Cape Town’un güzelliklerini keşfederek geçirebilirsiniz.

 

Yoğun İngilizce (25)

Bu program dahilinde sabah saatlerinde alacağınız 20 saatlik Genel İngilizce derslerinize ek olarak haftada 5 ekstra derste dil pratiğine yönelik aktivasyon dersleri alabileceğiniz gibi IELTS veya TOEFL hazırlık dersleri de alabilirsiniz.

 

 Yoğun İngilizce (30)

Kısa süreliğine İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilere yönelik hazırlanmış bu yoğun programda 20 saat Genel İngilizce programına ek olarak öğleden sonra programında İngilizce aktivasyon dersleri, İş İngilizcesi, IELTS hazırlık veya Cambridge sınavları (FCE, CAE) hazırlık dersleri alabilirsiniz. Kurslar her pazartesi başlamakla birlikte Cambridge sınav hazırlık programlarının belirli başlangıçları mevcuttur. 22, 29 eylül; 6, 13, 20 ekim en yakın başlangıç tarihleridir.

 

Akademik Sömestr ve Yıl  Programları

            Uzun dönem eğitim düşünen öğrenciler için 24 hafta veya 36 haftalık blok programlardır. Bu programlar dahilinde yukarıda belirtilen İngilizce programlarından birinden 24 veya 36 hafta üzeri eğitim alabilirsiniz. Eurocentres Cape Town merkezi Open Choise ve aynı zamanda Super Saver merkezidir. Bu programlardan birini seçerek normalden çok daha ucuza eğitim alabilirsiniz. Detaylı bilgileri Atlas ofislerinden ulaşabilirsiniz.

 

Bu programlardan herhangi birine ek olarak haftada beş saat İngilizce öğretmenlerinden bire-bir ders de alabilirsiniz.

 

Eurocentres sonbahar döneminde (Cape Town’da ilkbahar oluyor) eğitim için Güney Afrika’ya gitmek isteyen öğrencilere her 10 haftalık kayıt için 2 hafta ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. Mesela 12 haftalık Genel İngilizce için 1.824 Euro ödemek yerine 10 haftalık eğitime 1.600 Euro ödeyerek 12 hafta eğitim alabilirsiniz. Promosyon 4 Ağustos- 8 aralık 2008 tarihleri arasında geçerlidir. 29 Ağustos 2008’e kadar kayıt yaptıran her öğrenci bu promosyondan yararlanabilir.

 

Eurocentres öğrencileri için, hafta sonu aktivitesi olarak Safari turları düzenlemektedir. Cumadan pazara süren bu geziler Kruger Milli Parkı’nda düzenlenmektedir. Geziler ücretli olup yemek ve konaklamalar  ücrete dahildir.

 

Konaklama seçeneklerine bakacak olursak, Eurocentres aile yanı, yarım pansiyon, tek kişilik odalarda konaklama sunmakla birlikte öğrenci yurtlarında da tek kişilik, özel banyolu veya paylaşımlı banyo opsiyonlu odalar vermektedir. Bunlar tamamen öğrencilerin istekler doğrultusunda ayarlanmaktadır.

 

Vize işlemleri gerekli evraklar hazırlandıktan sonra 8 ila 15 gün arasında sürmektedir. Gerekli evrak listesi ve başvuru formlarına Atlas ofislerinden ulaşabilirsiniz.

 

Cape Town’a ulaşım uçak yoluyla olmaktadır. Hafta’nın belirli günlerinde THY’nin direkt uçuşları bulunmakla birlikte bir çok Avrupa havayolu İstanbul- Avrupa aktarmalı olmak üzere Güney Afrika’ya uçmaktadırlar.

  • Paylaş: