• Eurocentres ile Dünya Çapında Dil Eğitimi

Bu yıl 70. Yılını dolduran Eurocentres dil okulu yüksek kalitede dil eğitimi misyonu ile yola çıkmıştır. Geride bıraktıkları 70 yılda, 15 ülke, 35 okul ve 7 farklı dil ile dünyanın en büyük ve en geniş eğitim sunan zincir dil okulları arasında yerini sağlamlaştırmıştır.

Eurocentres kendisine has başarı sistemi ve bu sisteme teknolojiyi doğru entegre etmesiyle diğer birçok dil okulundan ayrılmaktadır. Öğrencilerine özel çalışma planı ve kişiselleştirilmiş mobil uygulama gibi birçok yenilik de okulu ayrıca ön plana çıkarmaktadır. Eğitim süresince eğitim alınan şehire özel oldukça renkli sosyal aktivitelerle öğrencilerin uyum ve adaptasyon sürecini hızlandırmakta olan okul ayrıca konaklama seçenekleri ile de öğrencilerin evlerinde hissetmesini kendisine misyon edinmiştir. Eurocentres komple hizmetler ele alındığında öğrenci memnuniyet oranı en yüksek okullardan biri olarak öne çıkmaktadır.

Uluslararası geçerlilikte birçok akreditasyona sahip olan Eurocentres dil okulu, genel İngilizce, yoğun İngilizce ve iş İngilizcesi başta olmak üzere birçok alanda Türk öğrencilere özel, İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya’daki dil okullarında indirimler sunmaktadır. 

Okul hakkında daha detaylı bilgi ve indirimler için size en yakın Atlas ofisine ulaşabilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz.

  • Paylaş: