Küçük İngiltere Fethiye’ de IM Academy ile İngilizce

İngilizceyi Küçük İngiltere Fethiye’ de IM Academy ile Öğrenin!

Yabancı dil alanında 14 yıllık tecrübe ile eğitim veren IM Academytamamı İngiliz ve deneyimli öğretmenlere sahip olup öğrencilere İngiliz ailelerin yanında konaklama imkanı sunar.

Küçük  İngiltere Fethiye de bulunan IM Academy, yüzme havuzlu ve sosyal aktivite alanlarının bulunduğu geniş bir kampüse ve sürekli İngilizce konuşulan bir ortama sahip.

Maksimum 12 kişi kapasiteli, 20 tam donanımlı sınıfın bulunduğu merkezde, 2 tam donanımlı dil laboratuarı ve kablosuz internet bağlantısı da mevcut. Okulun sabah ve öğlen toplam kapasitesi 400 öğrenci olup tüm sene açık.

Merkezde öğretmenlerin her biri, İngiliz, tümü dünyanın en prestijli İngiliz Devlet ve Özel Okulları’nda, Kolejler ve Üniversiteler de İngilizce öğretme deneyimine sahip.

Okul, ders saatlerini ve süreyi, her seviyeye özel olarak, uluslar arası standartlarda hazırlamakta ve herkese ihtiyacı olan İngilizce'yi konuşturmayı amaçlamakta.

‘İş İngilizcesi’ global iş dünyasında başarı için ihtiyaç duyulan Satış& Pazarlama, Hukuk, Tıp, IT, Psikoloji gibi alanlarda, her seviyeye özel ve uluslar arası standartlarda hazırlanır.

Dünyanın en prestijli organizasyonları, ALTO, WYSET gibi kurumlar tarafından verilen akreditasyonlara sahip English& More, aynı zamanda EAQUALS tan akreditasyon kazanma sürecinde.

Konaklama:

IM Academy da, öğrenciler, İngilizce konuşmanın, yaşayarak ve hızlı şekilde öğrenmenin en iyi yolu ve Türkiye’de bir ilk olan, İngiliz aile yanında konaklama imkanına sahip.

Okulun İngiliz ailelerle olan anlaşmasına göre, öğrenci, İngiliz aile ile okul sonrası, her akşam en az 1 saat İngilizce çalışır. Bu sayede öğrenci daha fazla pratik yapar. Öğrencilerin konaklayacağı tüm İngiliz aileler, Konaklama Müdürü tarafından belli kriterlere göre özenle seçilmiş, kendi ülkelerinde de uluslar arası öğrencileri ağırlamış, deneyimli aileler.

İngiliz ailelerin hepsi, emekli olmuş ve zamanlarının büyük bölümünü dinlenerek geçiren aileler.

İngiliz ailelerin yaşadığı evler, öğrencilerin rahat edecekleri, güvende olacakları, eğlenerek çalışma ortamı sağlayan, genellikle havuzlu, doğa içerisinde bulunan villalar.

İngiliz aile yanı konaklamanın yanında, okul, isteyen öğrenciler için, rezidans ve 3,4,5 yıldızlı otelde konaklama imkanı da sunar.

Öğrenciler herhangi bir konuda, yardıma ihtiyaç duyduklarında destek almak için 7/24 hizmet veren, alanında eğitimli  ekibimize ulaşırlar.

Aktiviteler:

Aktivite programları, deneyimli aktivite müdürümüz tarafından, öğrencilerin isteklerine göre şekillendirilir.

Kampüste sinema ve oyun geceleri, partiler;

4WD macera turları, dalış, su kayağı, rüzgar sörfü, yamaç paraşütü, dağ bisikleti, rüzgar sörfü, rafting;

Trekking, tarihi yer ziyaretleri, at binme, tenis, futbol, voleybol, bowling;

Bot turları, katamaran gezileri, sanat dersleri, yemek pişirme dersleri, dans dersleri, kültür turları, plaj partileri ve daha fazlası öğrencilerimize sunulmakta.

Tüm bu aktiviteler süresince, aktivite müdürü, öğretmenler ya da grup liderleri, öğrencilere eşlik etmekte ve ihtiyaç duydukları anda yanlarında olmakta.

Maliyetler:

Türkiye’'nin her yerinden birkaç  saatte ulaşabileceğiniz bu bölgeye, yılın her zamanı sıklıkla uçuşlar bulunmakta. Dalaman havaalanı merkeze, sadece 45 dakika uzaklıkta.

Eğitimin, konaklamanın, aktivitelerin ve yaşam maliyeti, İngiltere ye gore yaklaşık %60, Malta'ya göre yaklaşık %30 düşük.

Egitim, kampüs tam  pansiyon konaklama ve aktiviteler dahil 

09-16 yaş  grubu için 2 haftalık paket program fiyatı Kampüs : 1350 € € 

Egitim, aile yanında tam pansiyon konaklama ve aktiviteler dahil

09-16 yaş grubu için 2 haftalık paket program fiyatı Aile Yanı : 1575 € €

 

Fethiye:

Yılın her günü sıcak bir Akdeniz İklimi’nin yaşandığı 2007 yılında dünyanın en güzel tatil bölgesi seçilen Fethiye- Ölüdeniz, eşsiz bir doğanın, dünyaca ünlü tarihi ve kültürel bölgelerin bulunduğu bir dünya harikasıdır. Fethiye de, doğal güzelliklerinden ve ikliminden dolayı sürekli olarak yaşayan yaklaşık 7000 İngiliz bulunmakta olup şehre her sene 700.000 den fazla İngiliz turist gelmekte. Aktiviteler:   

Okul ve kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgi için                              

Sinem BAYRAKTUTAN (Mrs.) 
ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM  
Address : inönü Cad. hariciye konağı sokak No: 9/3 Gümüşsuyu- Taksim 34437 Istanbul TURKEY 
Tel :+90 212 249 53 10 
Fax : +90 212 292 39 28 
email : sinem@atlasedu.com

  • Paylaş: