• İngiltere'nin En İyi Dil Okulları Açıklandı

İngiltere’de 2020 yılının en iyi dil okulları açıklandı

 

İngilizce dil eğitimi için dünyanın en çok tercih edilen lokasyonu olan Birleşik Krallık’ta 2020’nin en iyi okulları köklü medya kurumu El Gazette tarafından belirlendi.

 

2019 yılında yarım milyondan fazla öğrencinin İngilizce dil eğitimi için tercih ettiği Birleşik Krallık’ta English UK’ye kayıtlı 413 eğitim kurumu bulunuyor. Bu büyük endüstri içerisinde dil okullarıyla ilgili çalışmalar yapan El Gazette kurumu, bir gelenek haline getirdiği ‘En iyi dil eğitim kurumları’ listesinin 2020 versiyonunu paylaştı.

 

Personel yönetimi, tanıtım, fiziksel şartlar, öğretmen kaynak kullanımı, öğretmen kalitesi, öğrenci bakımı, konaklama, sosyal aktiviteler gibi toplamda 15 farklı kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda geçtiğimiz yıl zirvede yer alan ELC Bristol, LSI Portsmouth ve Wimbledon School of English yerlerini korurken ELC Brighton ve London School of English zirveye yerleşen yeni iki okul oldu. Yapılan değerlendirmede 15 kategoriden de tam puan alan bu okullar %100’lik tatmin oranı yakaladı.

 

El Gazette çalışmasına göre en iyi %2’lik dilime giren okullar ve puanları şu şekilde;

 

ALINAN PUAN

OKUL İSMİ

KONUMU

10.00

ELC Bristol

Bristol

10.00

English Language Centre, Brighton

Brighton

10.00

London School of English

Londra

10.00

LSI Portsmouth

Portsmouth

10.00

Summer Boarding Courses

Londra

 9.47

Bell International

Cambridge

 9.47

Bell Young Learners

Çoklu konum

 9.47

Broadstairs English Centre

Broadstairs

 9.47

Discovery Summer

Londra

 9.47

English in Chester

Chester

 9.47

International House

Londra

 

 

İngiltere'nin en iyi okulları listesinin devamı için tıklayınız.

İngiltere'nin dil okulları hakkında daha detaylı bilgi almak için ofislerimizi ziyaret edebilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz. 
  • Paylaş: