• İngiltere'nin İyi Dil Okullarından CES Artık Kanada'da

Global Village Toronto, 40  yıldan fazla deneyime sahip Kanada’nın en özel ve köklü İngilizce Dil Okullarından birisidir şuan da İngiltere’nin en eski okullarından Centre of English Studies (CES)  ile birleşip size İngiliz ve Kanada eğitim sistemini bir arada sunacaklardır.

GV Toronto Genel İngilizce, İş İngilizcesi, IELTS Hazırlık, Cambridge FCE ve CAE Sınavı Hazırlık ve Kolej ve Üniversite Pathway Hazırlık kursları ile Akademik İngilizce alanlarında uzman kadrosu ile eğitim vermektedir. 

GV Toronto, okulunda 12 Aralık 2018 tarihi itibari ile Online IELTS Test yapmaya başlayacaktır. Hafta da resmi 3 tane sınav yapabilecekler.

GV Toronto, popüler Yorkville bölgesinde, aydınlık ve geniş GV Toronto Royal Ontario Müzesi ve Toronto Üniversitesi'nde yer almaktadır. Sadece birkaç adım ötede, Kanada'daki en iyi alışveriş merkezlerinden bazıları, çok kültürlü mahallelerdeki birçok tasarımcı butiğinde ve benzersiz pazarlardandır. ESL, şehir merkezine ve diğer birçok kolaylığa çok elverişli bir konumdadır.

GV Toronto okulunun eğitiminin kalitesi Uluslararası Dil Merkezleri Birliği (IALC) tarafından güvence altına alınmıştır.

  • Paylaş: