• Kent Üniversitesinde Türk Sineması Festivali
Kent Üniversitesi, 6 Şubat Cumartesi günü Gulbenkian Tiyatrosu’nda ‘ Türk Sineması’ içerikli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Program detaylarını görmek ve ücretsiz bilet temini için aşağıdaki linkten giriş yapabilirsiniz:
http://www.kent.ac.uk/internationalstudent/celebration_turkish_film.html

Organizasyonda, film gösterileri, Türk Sineması konulu konuşmalar, soru- cevap oturumlarına yer verilecektir. Türk Sineması’nın başarılarını kutlama temalı bu günde , ‘ Baskın’ adlı filmi izleyebilir, bu filmin yönetmeni, Kent Üniversitesi mezunlarından Can Evrenol ile sohbetlere katılabilir; ‘ Winter Sleep ‘ adlı drama filmini izleyebilir ve yine Kent Üniversitesi mezunlarından Dr. Emre Çağlayan tarafından yapılacak olan ‘ A Beginner’s Guide to Cinema in Turkey ‘ içerikli konuşmaya katılabilirsiniz.

20 yılı aşkın süredir ‘ Art’ (Sanat ) alanında eğitim veren Kent üniversitesi mezunlarımız sanat alanında global değişim ve gelişmeleri izleyip , çalışmalarında aktif kullanabilecek kapasitede verimli çalışmalar yapabilmektedirler.

‘School of Arts ‘ akademik personeli, öğrencilerine sanatsal çalışmalar ve uygulamalara odaklı araştırma programları çerçevesinde eğitim vermektedir.
Ayrıca, ‘ School of Arts ‘ sürekli kendini yenileyen öğretim ve araştırma programları, kalitesi, dinamizmi ve eğitim kadrosu ile dünyaca başarısını ve farklılığını kanıtlamış bir eğitim kurumudur.

‘ School of Arts ‘ İngiltere’nin tarihi Canterbury kentinde , eşsiz güzellik ve nitelikteki kampüsünde eğitim vermektedir. Okulumuzda; History of Art, Drama, Theatre, Film ve Media Arts alanlarında Lisans ve Yüksek Lisans eğitimi alabilirsiniz.

Kent Üniversitesi, ‘ Film Studies ‘ alanında başarı sıralamasında UK ‘de 3. sırada yer almaktadır.
https://www.kent.ac.uk/arts/film.html

  • Paylaş: