• London Metropolitan University

Dünyanın dört bir yanından 100lerce öğrencimizle, öğreniminizin her adımında size destek sağlamak suretiyle LONDRA MERKEZİNDE sıcak, ULUSLARARASI bir öğrenim ortamı sağlıyoruz. KARİYERİNİZE BAŞLAMANIZA yardımcı olmak üzere kaliteli öğretim ve endüstri odaklı dersler sunmaktayız.

 

Fakülteler

4 fakültemiz, hazırlık eğitimi, lisans, lisansüstü ve araştırma düzeyinde AKADEMİK MÜKEMMELLİKTE dersler vermektedir. Son QAAda (2010), akademik standartlarda en yüksek ödülü aldık.

Sir JohnrnCASS Sanat, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

İşletme ve Hukuk Fakültesi

Yaşam Bilimleri ve Bilgisayar Eğitimi Fakültesi

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi


Neredeyiz

Daha fazla öğrenciyle tanışmak için:


www.londonmet.ac.uk/international/meet-our-students/

Giriş koşulları

Akademik Hazırlık’tan akademik araştırmaya kadar her düzeyde geniş yelpazede kurs imkânları sunmaktayız. Hem EYLÜL hem de OCAKta başlangıç tarihlerimiz bulunmaktadır.

İngilizce ile birlikte Uluslararası Akademik Hazırlık Programı: Öğrencilerin, Devlet Lise Diploması (GPA 2,0) veya Lise Bitirme Diploması (özel lise düzeyi okul diploması) almış olmaları gerekir.

Lisans: Öğrencilerin, tanınmış bir Akademik Hazırlık Programını geçmiş olmaları veya Devlet Lise Diplomalarında 4'ün üzerinde not almış olmaları gerekmektedir.

Lisansüstü: Öğrencilerin, Lisans Diploması veya Mühendis   Diplomasında GPA olarak en az 2,3 almış olmaları gerekir.

Araştırma: www.londonmet.ac.uk/research adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Başvuru desteği

Öğreniminizi bizimle sürdürmenize YARDIM ETMEK için ÖZEL bir uluslararası görevlimiz bulunuyor: Sn. Leyla-Shemirani-Hilton. Başvuruda bulunmakta size yardımcı olmak için birlikte çalıştığımız bir dizi ülke içi temsilcimiz de bulunmaktadır. Daha fazlasını öğrenmek için:

www.londonmet.ac.uk/international

international@londonmet.ac.uk

Ücretler hakkında 2014-15



Uluslararası Akademik Hazırlık Programı



8.000£


Çoğu Lisans derecesi ve Hazırlık Derecelerirn (öğrenim başladığında ücretler sabit kalır)


7.500£ - 10.000£*  

Lisansüstü Sertifikası

3.600£ - 4.800£*


Lisansüstü Diploma

7.200£ – 10.800£*

Çoğu Master/Araştırma dereceleri (yıllık)

10.800£ ila 13.500£*

MBA

13.500£

* Öğrenim ücreti ve nasıl ödeme yapılacağına dair tüm bilgiler için, lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:

Burslar ve finansman

Uluslararası öğrenciler için bir dizi KISMİ BURS ve indirim sunmaktan gurur duymaktayız. Yaşam Bilimleri ve Bilgisayar Eğitimi Fakültesi dahilinde MSc programlarımızdan herhangi birinde öğrenim görmekte olan uluslararası öğrencilere 1.500£ indirim sunmaktayız. Daha fazlasını öğrenmek için:

www.londonmet.ac.uk/scholarships

Öğrenci vizesi

London Metropolitan University, öğrenci vizelerinde RESMİ ruhsatlı İçişleri Bakanlığı SPONSORUDUR. Eğer Avrupa Ekonomik Alanı ve İsviçre dışında bir ülkenin vatandaşıysanız ve 6 aydan daha uzun bir süre için Birleşik Krallık'ta öğrenim görmek istiyorsanız, bu durumda Birleşik Krallık Puana Dayalı Göçmenlik Sistemine göre bir ÖĞRENCİ VİZESİ başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Daha fazlasını öğrenmek için:

www.londonmet.ac.uk/immigration

Konaklama

Evde kalmak ve özel, kiralık konaklama dahil, tüm bütçelere uygun, çeşitli öğrenci konaklama seçenekleri sunmaktayız. Daha fazlasını öğrenmek için:www.londonmet.ac.uk/accommodation


Kariyer servisi ve yarı-zamanlı çalışma

Çoğu uluslararası öğrenci, sömestre dönemlerinde haftada en fazla 20 saat ve resmi tatil dönemlerinde de tam zamanlı olarak Birleşik Krallık'ta çalışabilmektedir. Aynı zamanda Londrada İŞ DENEYİMİ KAZANMANIZ için ücretsiz stajyerlik yapmanıza da izin verilmektedir. Üniversitenin, öğrenimin parçası olarak bütünleşmiş iş deneyimli bir dizi dersi de bulunmaktadır; ayrıca Üniversite öğrencilere kariyer desteği de sağlamaktadır. Daha fazlasını öğrenmek için: www.londonmet.ac.uk/careers


2013-14 uluslararası bursiyerler



Geçim masrafları

Öğrenci vizenizi almak için en az 9,180£ yaşam fonu göstermeniz gerekecektir. LONDRADA YAŞAYAN BİR ÖĞRENCİ olarak, sizin için birçok indirim ve katılabileceğiniz birçok ÜCRETSİZ ETKİNLİK bulunmaktadır.

 

Nasıl başvuruda bulunurum

Üniversitenin, başvurunuzu işleme koyacak olan, özel bir uluslararası ekibi bulunmaktadır.  ONLINE BAŞVURU İÇİN www.londonmet.ac.uk/international/apply

 

Eylül'de başlayan tüm lisans programları için, UCAS vasıtasıyla başvurmanızı tavsiye ederiz.

  • Paylaş: