Dünyanın önde gelen işletme okullarının kayıt yetkilileri İstanbul’a geliyor

QS Dünya MBA Turu’nun İstanbul ayağı, 3 Kasım’da İstanbul Ceylan Intercontitental Oteli’nde gerçekleşecek. MBA eğitimi adayları, dünyanın her yerinden 90 işletme okulunun karar merciileri ile yüz yüze görüşme fırsatını bulacaklar.

17 Ağustos - 11 Aralık 2007 tarihleri arasında 32 ülkede 48 şehir gezecek olan QS Dünya MBA Turu katılımcıları, en iyi 20 Amerikan işletme okulunun 17’sini ve önde gelen Avrupa işletme okullarını kapsıyor. Tur ile seyahat eden okulların içinde Amerika’dan Berkeley, Chicago, Columbia, Cornell, Duke, Georgetown, Michigan, Stanford, Tuck, UCLA ve Wharton,  İtalya’dan SDA Bocconi, Fransa’dan HEC ve INSEAD, İspanya’dan IESE, ESADE ve IE, İsviçre’den IMD, Hollanda’dan Rotterdam, İngiltere’den London Business School, Manchester, Bath, Cambridge Cranfield, Imperial, Oxford ve Warwick bulunuyor.

En iyi işletme okullarındaki kontenjanlar için rekabet artıyor. Tuck İşletme Okulunun Dekanı Paul Danos, “Bugün başvurular, bütün işletme okullarına yapılan başvuruların üçte ikisinden fazla ve mezun MBA’lilere olan talep tavan yapmış durumda,” diyerek gözlemlerini belirtiyor.” Bir adım öne geçmek için, MBA heveslilerinin MBA kabul memurları üzerinde iyi bir ilk izlenim yaratması gerekiyor. İlk izlenimin, başvuru sahibinin başarısında büyük ölçüde katkı sağlıyor. QS Dünya MBA Turu, başvuru sürecinde en uygun adımları yani kişisel uygunluk, kariyer olanakları, okulun uzmanlığı ve finansal yardım gibi konularda kayıt yetkilisine özel sorular sorma ve yüz yüze iyi bir ilk izlenim yaratma imkanını sağlıyor.

Daha detaylı bilgi ve online kayıt için: www.topmba.com

Tarih: 3 Kasım, Cuma
Saat: 14.00 -18.00
Yer: Ceylan Intercontinental / Taksim  

  • Paylaş: